dimarts, 11 de setembre del 2012

CATALUNYA CAP A LA INDEPENDÈNCIA

Perquè Catalunya Independent... Més que independent, diria lliure, lliure d'opressors, lliure de comentaris de gent que no ens volen, però que incomprensiblement es fiquen les mans al cap i s'escandalitzen quan ens senten dir que volem marxar, de la seva "Grande i Libre España", que grande ho pot ser, no dic que no, però lo de libre, si es libre si, siempre que no le lleves la contraria, te collons!!, que visca la democràcia!!.
Avui he sortit al carrer i ha hagut quelcom que m'ha cridat molt l'atenció, i es la gran quantitat d'estel·lades i senyeres que penjaven dels balcons de Lleida. Us he de dir que en 38 anys que tinc no recordo cap any haver vist tal quantitat de banderes i això que encara no era 11 de setembre. Això hem porta a pensar una cosa, cada cop es més la gent que demostra el seu amor a Catalunya, cada cop son més les ganes de que Catalunya sigui lliure, i cada cop més la gent que està cansada dels atacs que es reben de les Espanyes. Jo hem pregunto, perquè s'entesten a dir que som espanyols , si ells son els primers que no ens senten com a tal, son els primers que no  ens volen, i que de boqueta diuen ben fort "sois españoles por mucho que os joda" però senyors i senyores però si els hi fem nosa, fins i tot diria que a vegades, pel verí que llencen per la boca, diria que els hi fem fàstic. 
Es molt curiós que surti un senyor d'Extremadura , ni més ni menys que d'Extremadura, una de les comunitats més pidolaires d'Espanya, dient que Catalunya pide i Extremadura paga, Sr Monago sembla ser que no te memòria , president d'una de les comunitats més pobres d'Espanya que ha rebut més la solidaritat de la resta, el que hauria de fer es inclinar el cap davant la comunitat més solidaria d'Espanya, que si no ho sap es Catalunya, això es el que hauria de fer senyor Monago, podria vostè presentar-se a un concurs d'humoristes, faria un paper molt digne. Que li quedi molt clara una cosa Sr. Monago, Catalunya només demana que li tornin els seus diners, i que si està com està es potser per que ja l'han munyit massa.
Senyora Cospedal!! com pot dir vostè que manifestar-se es inconstitucional, qui es vostè per valorar-ho?, es jutgessa en tot cas, no!! doncs calli i respecti el dret a manifestar-se,  però clar se m'havia oblidat que vostè es del PP aquest partit plural i respectuós sobretot amb Catalunya, senyors i senyores del PP queden retratats cada cop que obren la boca, com vostè senyora Camacho quina gran  catalana que esta feta vostè se li nota que pateix per Catalunya, sobretot quan diu que l'únic que ens hauria de preocupar als catalans es estar contents per les mesures que ha pres el Sr Rajoy, Sra. Camacho que tots som prou grandets ja, no ens vulgui prendre més el pel.
També li voldria dir al Sr. Artur Mas, que prou d'hipocresia i d'amenaces d'independència als espanyols i desprès sentar-se a la cadira, creuar-se de braços i no fer res, Sr Mas prou d'advertències als catalans que el camí a la independència serà dur, etc, etc. Actuí Sr Mas actuí i faci el que te que fer que ja ho sap prou el que ha de fer i com ho ha de fer, i sinó ho sap pregunti als seus assessors que l'aconsellaran bé i sinó avui 11 de setembre a les 18h. pregunti-li al poble i trobarà la resposta al que ha de fer, i segur que no serà el quedar-se assegut a la cadira, faci cas al poble que li paga el sou que li permet viure força bé, prengui els riscos que ha de prendre, que per això està on està, faci el favor de mullar-se per aquest país que es Catalunya.
Acabaré dient només una cosa a tothom catalans i espanyols que hem coneixen, soc espanyol per obligació però català de sentiment. L'obligació la puc esquivar, però el sentiment no el puc canviar. i HEM SENTO CATALÀ, LI PESI A QUI LI PESI, I NI PUC NI VULL FER-HI RES MÉS.   

Ignasi Boya Duocastella.

1 comentari: