dissabte, 14 de juliol del 2012

RAJOY Y LA "FABRACA" DE SOLUCIONES

Quins collons!! Quina barra!!! Quina poca sensibilitat!! i el que trobo més denigrant quina falta d'educació per part d'una persona  que ens representa a tots els ciutadans d'aquest puto país de pandereta. Puc entendre que hi hagi gent de diferents ideologies, puc entendre que hi hagi gent que pensi diferent que jo, inclòs puc acceptar que hem dirigeixin tot i que no m'agradi, ja que el sistema democràtic així ho determina, però no puc soportar la falta d'educació i la poca sensibilitat per part d'una persona que més que ningú, hauria de predicar amb l'exemple, no solament ella sinó tot el seu grup, perquè, que me'n dieu de la falta de respecte per part de tots els integrants de la bancada popular, de ficar-se  a aplaudir, cada cop que el seu lider anunciava cada una de les seves mesures. Només us vull convidar a que feu una reflexió; de veritat hi pot haver algú en aquest puto país, a banda dels senyors i senyores de la bancada popular, que es evident que se n'alegren. A part d'ells, hi ha algú que estigui content per les mesures preses? tant content com per ficar-se a aplaudir?. Jo crec,sincerament, que no. 
No hem mal interpreteu, no estic criticant les mesures preses, ni tant sols si son correctes o no, ni tampoc puc valorar si tindran un efecte positiu sobre la crisi que estem patint, si bé a priori penso que no, però es una opinió molt personal, i fico per endavant que no tinc la formació per saber del cert si seran positives, però suposo que ens venen imposades per aquells que ens han deixat els calers, ja que ens els deixen, es molt lícit que ells ens diguin com hem d'administrar els seus calers, ja que no hem sabut administrar els nostres propis calers.
El que trobo penós es que aquest grup de persones que per desgràcia tenen el timó que legítimament els hi vàrem donar les urnes, es que s'agafin la seva tasca, que reconec que no es fàcil, però, si us plau senyors i senyores del grup popular, no s'ho agafin a catxondeo, precisament perquè la tasca que tenen que dur a terme i més en els temps que corren , no es per agafar-s'ho de la manera que s'ho estant agafant vostès. Soc conscient que vostès no pateixen la crisis i no tenen motius per estar tristos, ja que les retallades a vostès, no els faran patir per arribar a final de més, però si us plau agafin-s'ho en serio almenys per respecte al poble que vostès representen, no crec que sigui de rebut que per tapar els possibles xiulets, per unes mesures impopulars vostès es fiquin aplaudir i menys tractant-se del que es tracta, a la resta dels mortals si que ens afecten les retallades i si que tenim la cosa complicada per arribar a final de mes.
Reconec que donats els meus ideals no soc gens parcial a l'hora de valorar-los a vostès, senyors del Grup popular, però els vull recordar que totes i cada una de les mesures que han pres , eren la seva bandera electoral, es van omplir la boca de dir que no prendrien cada una de les mesures que han acabat prenen, vostès mateixos varen dir que eren mesures que farien mal al país, que serien contraproduents per poder sortir de la crisi, es per això que els hi demano respecte, que no se n'enfotin, i almenys ja que es veuen obligats a passar per el tub, com he dit abans, almenys no treguin el pit cap enfora orgullosos del que estan fent, perquè ho estan fent exigits per els seus propis prestamistes, fiquin el cap cot i assumeixin les conseqüències, que per això estan on estan i per això cobren el que cobren que es moltissim més que el que cobrem qualsevol de les persones mes o menys normals d'aquest país que som la majoria, paradògicament la majoria que els ha escollit a vostès, crec que això sol ja els hauria de fer reflexionar una mica i obrar en conseqüència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada